top of page
IMG_6531.jpg

Det startet med noen dikt...

Eller egentlig så startet det vel lenge før det, for jeg har alltid hatt et boblende behov for å skape. Det er bare en følelse liksom, som kommer, at nå må jeg lage noe. Penn og papir har aldri vært langt unna. På nattbordet da jeg var barn, i sekken når jeg reiser. Etter hvert har det vokst og nå er deler av det jeg driver med mer stasjonært (og bedre utstyrt), i atelieret mitt i vakre Svelvik. Her har jeg arbeidsplass og et lite galleri, men pakker fortsatt med meg både penn, papir og etter hvert både male- og tegnesaker når jeg skal andre steder... 

Jeg har gått litt kurs, forfatterlinje på folkehøyskole og to år på kveldsskole på DTK (Bærum kunstfagskole), men ellers er jeg eksperimenterende og selvvlært. På ingen måte utlært, men det er jo det som er så gøy. Jeg lærer og utvikler meg hele tiden. Prøver nye ting. Noe funker, noe blir nyttig læring på veien. 

To diktsamlinger har jeg gitt ut på Forlagshuset i Vestfold, og etter hvert har jeg også vært heldig og fått lov til å delta på noen utstillinger her og der. 

I kunsten min er jeg nok opptatt av mennesker, relasjoner, små ting og det som skjer i mellomrommene, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg liker litt humor, men også det som er skjørt. Det er mye rart som kan inspirere meg, men det jeg blir mest glad av, er når jeg klarer å lage noe som beveger og som jeg selv synes er skikkelig, skikkelig fint.

Håper du også finner noe du synes er skikkelig, skikkelig fint her på siden min, i tekstene mine, eller i atelieret. Noe som gir deg noe, eller forteller deg noe, eller bare gjør deg glad.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

Hilsen Heidi

Heidi og bok.jpg

Foto: Julia Smedsrud Høidalen

bottom of page